Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Tilbage til rødderne
Lørdag den 25.. november 2017
Hun bliver P3's
nye redaktionschef
Tine Maria Borresø bliver P3's nye redaktionschef. Hun skal stå i spidsen for en journalistisk skarpere og formatmæssigt stærkere radiokanal.

Tine Maria Borresø er 35 år og uddannet BSc i administration & politik samt cand. jour i journalistisk ved Roskilde Universitet. Hun kommer fra en stilling som ledende udviklingsredaktør i DR Nyheder, hvor hun har haft ansvar for udviklingen af DR Nyheders programmer på radio, tv og web, samt for dokumentarer og værts- og talentudvikling. Hun har stået bag nye formater som radioprogrammet "Slotsholmen" på P1 og DR1 liveformatet "Hva' nu minister?".

Før da var hun tværgående redaktør på DR Fakta med ansvar for både dokumentarer, liveevents og fakta formater. hun var også ledende redaktør for DRs prisvindende faktatjekformat "Detektor" på radio, tv og web. Det er netop blevet solgt til norsk tv.

Tilbage til radiorødderne

Tine Maria Borresø vender nu hjem til rødderne, så at sige, for hun startede på P3 Nyheder i 2009 efter endt praktik.

– P3 er soundtracket til vores alles ungdom, siger Tine Maria Borresø. – Den rejse jeg og medarbejderne på P3 nu skal ud på, er én af de mest spændende, ambitiøse og nervepirrende, et DR brand har været på. Sammen skal vi løfte P3 med modig, stærk og underholdende journalistik, musik og satire...

Tine Maria Borresø tiltræder stillingen per 1. Januar 2018.


Gå tilbage

Tine Maria Borresø bliver ny redaktionschef på P3. Hun har arbejdet i DR siden 2008, senest som ledende udviklingsredaktør i DR Nyheder (foto Bjarne Bergius Hermansen). Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php