Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Ansvar for miljøet
Lørdag den 25.. november 2017
Epson tilslutter
sig CSR Europe
Ifølge Epson ville der blive sparet tilstrækkelig energi til at forsyne mindst 507.000 husstande i Europa med strøm, hvis alle områdets virksomheder skiftede til inkjetudskrivning.

Epson har meldt sig som det 49. medlem af CSR Europe. CSR står for Corporate Social Responsibility, og CSR Europe er en platform for mere end 10.000 virksomheder, der ønsker at forbedre bæredygtig vækst og bidrage positivt til samfundet.

CSR Europe's primære mål er at skabe større opmærksomhed om bæredygtighed, bl.a. via samarbejde med CSR-organisationer over hele verden. CSR Europe's "Enterprise 2020-initiativ" om bæredygtig forretningsdrift har således relation til de mange interessenter, der støtter FNs 2030-program om bæredygtig udvikling.

Mindre CO2-udslip

Epson vil bakke op om den miljømæssigt bæredygtige udvikling, som allerede var i gang i halvfemserne med udfasning af CFC-gasser, og som i dag har som mål at reducere CO2-udslippet med 90 % i livscyklussen for alle produkter og tjenester inden 2050. Som teknologiudbyder inden for inkjet, visuel kommunikation, wearables og robotteknologi satser Epson på at forbedre både sin egen og sine kunders miljøpåvirkning.

Epsons miljøhåndtering er baseret på ånden bag japansk håndværk – kendt under navnet monozukuri.

– Vi har en grundlæggende tro på, at hardwarens kvalitet er nøglen til et progressivt samfund, baseret på bæredygtig teknologi, siger Henning Ohlsson, CSR direktør i Epson Europe. – F.eks. viser branchens testresultater på printerområdet, at virksomhederne ved at investere i vores inkjetprintere kan opnå op til 99 % mindre spild, ingen ozongasser, 92 % mindre CO2 og 96 % mindre energiforbrug.

– Hvis alle virksomheder skiftede til inkjetudskrivning, ville der simpelthen blive sparet tilstrækkelig energi til at forsyne mindst 507.000 husstande i Europa med strøm.

Epson oplyser ikke, om denne form for udprintning vil være dyrere for virksomhederne, eller der vil være andre former for ulemper.


Gå tilbage

CSR Europe er det førende europæiske virksomhedsnetværk for CSR eller Corporate Social Responsibility. Nu har Epson meldt sig som det 49. medlem af organisationen, der er platform for mere end 10.000 virksomheder. Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php